Cursussen

Sinds een aantal jaren geef ik met veel plezier les als docent fotografie bij Scholen in de Kunst in Amersfoort. De lessen vinden plaats in een mooi, goed geoutilleerd lokaal op de vierde verdieping van het Eemhuis. Ik probeer de inhoud van de lessen zo goed mogelijk af te stemmen op het niveau en de interesse van mijn cursisten. Landschap, portret, macro, natuur, ik kan u overal bij helpen.

Natuurlijk komen ook alle technische zaken (diafragma, sluitertijd, compositie, licht, enz. enz.) aan de orde in zo’n cursus. Maar het belangrijkste doel is om iedereen te stimuleren intenser naar zijn omgeving te kijken, mooiere, interessantere foto’s te maken en meer te genieten. Het plezier in fotograferen staat voorop, en ik denk dat dat plezier vooral blijft als je merkt dat je vorderingen maakt als fotograaf.

Klik hier voor cursussen bij Scholen in de Kunst in Amersfoort.

Ook voor eenmalige workshops kunt u me inschakelen. Een stoomcursus fotograferen voor beginners op een locatie naar keuze, een lezing over mijn werk met vertoning van de beelden met een beamer. Alles kan in overleg.